Servicii oferite

Case pe structura de lemn, acoperisuri

 Casele pe structură de lemn sunt construcții ce se realizează destul de rapid în comparație cu structurile pe zidărie. Oferă o izolație termică mai sporită în funcție și de tipul de izolație folosit. Devin mai sigure în caz de cutremur. Sunt tratate cu o soluție ignifugă ce oferă și o rezistență sporită la foc deschis.

Casele pe care le construim le putem ridica până la stadiul dorit de dumneavoastră. Putem face doar structura sau o putem finaliza până la cheie.

Putem realiza și acoperișuri noi la case vechi pe care, la alegere, le putem trata la fel ca și casele cu soluție ignifugă și pot fi acoperite cu țiglă metalică, ceramică sau din alt material în funcție de preferință.

Foisoare, terase, car port-uri si altele

Realizăm și alte lucrări din lemn cum ar fi: Foișoare, terase mari sau de intrare, casuțe de grădină sau pentru scule, car-port, garduri și alte construcții utile pentru gospodărie.

Materialele folosite pot fi achiziționate de dumneavoastră sau de noi în funcție de preferință.

Finisaje interioare si exterioare, izolatii, instalatii si altele

Realizăm finisări cu plăci rigips sau tencuieli în interior. Izolații termice în exterior din polistiren sau vată bazaltică. izolații termice în interior din diverse materiale izolante. Montăm gresie, faianță, tapet, parchet și orice alte materiale pentru aspectul locuinței dumneavoastră.

Realizăm instalațiile electrice pentru casa Dumneavoastră și instalațiile sanitare și termice. Putem să vă montăm și obiectele sanitare sau mobilierul cu care doriți să accesorizați locuința.